Οι «κόκκινοι διάβολοι» εν μέσω φημών περί του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι ποδοσοφαιριστές τον Γερμανό προπονητής του και τον βοηθό του, κάνοντας πλάκα, σχολιάζοντας με κακία και γενικότερα διανύοντας μια περίοδο που μόνο ήρεμη και με θετική αύρα δεν είναι, σημειώνουν αποτυχίες στο χορτάρι.

Αποκλεισμός στους «16» του Κυπέλλου από την Μίντλεσμπρο που πέρασε στα πέναλτι σε ματς που διεξήχθη στο «Ολντ Τράφορντ». Ισοπαλία με την Μπέρνλι σε ένα ματς που θα έπρεπε να έχει τελειώσει από το πρώτο μέρος και νέα ισοπαλία με την Σαουθάμπτον, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Τρία παιχνίδια, καμία νίκη. 300 λεπτά ποδοσφαίρου, με 64 τελικές ενέργειες για γκολ και μόλις 3 εξ αυτών να έχουν καταλήξει στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Τρία παιχνίδια στα οποία το σύνολο του Ράνγκνικ προηγήθηκε και δέχθηκε απάντηση σε καθένα από αυτά τα γκολ, χάνοντας και πρόκριση και βαθμούς! Ούτε ο Κριστιάνο που δείχνει απογοητευμένος, ούτε ο Σάντσο, ούτε ο Ράσφορντ, ούτε ο Πογκμπά, ούτε ο Μπρούνο… Κανείς δεν έχει βοηθήσει στο μεγάλο πρόβλημα του σκοραρίσματος και φυσικά ούτε τα μετόπισθεν είναι αξιόπιστα με τις εμφανίσεςι του Μαγκουάιρ και τα τέρματα που δέχεται η ομάδα και της κάνουν κακό…