Ο Μαξ Αλέγκρι δεν μπορούσε να καταλάβει το σκεπτικό της ερώτησης που δέχθηκε για τον Σέζνι μετά το 1-1 της Γιουβέντους με την Αταλάντα και απάντησε με εκνευρισμό παραπέμποντας τον ρεπόρτερ σε φάση με τον Ντε Σίλιο…
Οι «μπιανκονέρι» έσωσαν τον βαθμό απέναντι στο σύνολο του Μπέργκαμο, σκοράροντας στο φινάλε με τον Ντανίλο για να διαμορφώσουν το τελικό 1-1. Με το σκορ αυτό ο Αλέγκρι έδειξε ικανοποιημένος, από τη στιγμή που η ομάδα του δεν μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο.
Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου εκνευρίστηκε με ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο. «Με ρωτάς για περιστατικό με τον Σέζνι; Νόμιζα ότι ήθελες να μάθεις για τη φάση που γίνεται φάουλ στον Ντε Σίλιο… Το είδες το ματς;» ήταν η γεμάτη εκνευρισμό απάντηση του κόουτς της «Γηραιάς Κυρίας».
Ο Πολωνός πορτιέρε είχε κάνει άστοχη έξοδο στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας φάουλ σε αντίπαλό του, με τον ρέφερι προφανώς ν’ αφήνει το πλεονέκτημα που σημειώθηκε στη φάση. Ο Αλέγκρι απάντησε με το φάουλ που δέχθηκε ο δικός του ποδοσφαιριστής με τις τάπες, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν παράπονο για την απόφαση του διαιτητή στο συγκεκριμένο περιστατικό.