Τον προσωρινό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ επέκρινε ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» Πολ Σκόουλς.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 1-1 απέναντι στην Σαουθάμπτον και ο άλλοτε παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, Πολ Σκόουλς, σε δηλώσεις που έκανε στο BT Sport έσπευσε να επικρίνει τον Ραλφ Ράνγκνικ.
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε πως ο Γερμανός είναι αθλητικός διευθυντής και όχι προπονητής, καθώς επίσης και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορεί να έχει τέτοια άτομα στον πάγκο της. «Η απόλυση του Όλε Σόλσκιερ φαινόταν να έρχεται, όλοι ξέραμε ότι θα συμβεί, αλλά μετά αναρωτηθήκαμε: “Ποιο είναι το σχέδιο;” Πρέπει να υπάρχει ένας κορυφαίος προπονητής για να αναβιώσει αυτόν τον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να έχει τους καλύτερους από τους καλύτερους.
Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανένα σχέδιο και να φέρνεις έναν αθλητικό διευθυντή που έχει προπονήσει μια ομάδα δύο χρόνια στα τελευταία δέκα. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει ο Ράνγκνικ, αλλά του λείπει η εμπειρία στην προπονητική τα τελευταία χρόνια. H ομάδα είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση τους τελευταίους 5-6 μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.