Το έσωσε στο 90+4’ η Ρόμα, που πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Σασουόλο.

Στο 6ο λεπτό ο Μπεράρντι έκανε το σουτ με τον Πατρίσιο να σώσει με τα πόδια ενώ στο 7’ η Σασουόλο σκόραρε με τον Τραορέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του άσου των γηπεδούχων στην αρχή της φάσης. Στο 12ο λεπτό ο Μπεράρντι έκανε όμορφο γύρισμα από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα  πέρασε μόλις άουτ και στο 14’ ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Αφενά Γκιάν.

Στο 30’ ο Βίνια σέντραρε από αριστερά και ο Έιμπραχαμ πλάσαρε άστοχα από κοντά ενώ στο 33’ ακυρώθηκε το γκολ του Άγγλου φορ και στο 45’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κίρικες και ο Έιμπραχαμ ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 1-0.

Ωστόσο στο 47ο λεπτό ο Τραορέ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Σμόλινγκ βρήκε λίγο την μπάλα και ο Πατρίσιο έχασε την μπάλα για να έρθει έτσι το 1-1. Στο 48’ ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Πελεγκρίνι και στο 67’ το σουτ του Φρατέζι πέρασε μόλις έξω.

Και στο 73ο λεπτό μετά από γέμισμα του Μπεράρντι από δεξιά, ο Τραορέ κατέβασε ιδανικά στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε για το 2-1. Στο 78ο λεπτό η Σασουόλο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φεράρι και στο 90+4’ μετά από κόρνερ ο Κριστάντε πήρε την κεφαλιά και παρά την πρωτοπάθεια του Λοπές, η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 2-2.

Στο 90+5’ η Σασουόλο απείλησε με τον Τραορέ και στην κόντρα ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Πέρεθ από μακριά.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κυριακόπουλος, Φεράρι, Κίρικες, Μίλντιρ, Λοπές, Φρατέζι (80’ Αϊχάν), Τραορέ, Μπεράρντι (84’ Κόνραντσεν), Ενρίκε (67’ Αραουί), Ντεφρέλ

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (77’ Βερετού), Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Βίνια (76’ Μέιτλαντ Νάιλς), Κάρσντορπ (83’ Πέρεθ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (69’ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Αφενά Γκιάν (69’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ