Με τους Νικόλα Εγγλέζου και Τάντι να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή για το ματς στη Λευκωσία, όχι όμως και ο Ματ Νταρμπισάιαρ.
Ο Άγγλος επιθετικός έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται, ακόμη κι αν αναγραφεί το όνομά του στο φύλλο αγώνος, όπως εξάλλου είχε γίνει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο άλλωστε ίσχυσε και για τον Γκιούρτσο που επίσης θα μείνει εκτός, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Πέραν του Ούγγρου και του Ματ, δεν υπολογίζεται ο Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα στο ΓΣΠ. Ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας, που καλείται να βάλει τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα συνεχίσει να κοιτάει προς τα πάνω στη βαθμολογία και κυρίως αν θα έχει βλέψεις για την κορυφή, ή θα περιοριστεί στο να κυνηγάει την εξασφάλιση μιας θέση στην Ευρώπη.
Ο Καταλά δεν έδειξε καθόλου τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση, οπόταν μόνο εκτίμηση μπορεί να γίνει. Ο Άλτμαν διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τάντι, με αουτσάιντερ τον Εγγλέζου.

Ανδρέας Βεντούρης