Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μίλησε στο γαλλικό περιοδικό France Football και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή τους πως οι Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα ξεπεράσουν τα επιτεύγματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.
Για πολλούς οι Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ είναι εκείνοι που θα διαδεχθούν τα επόμενα χρόνια τους κορυφαίους επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Οι πολυζήτητοι παίκτες αποτελούν το μήλον της Έριδος και πολλές είναι οι ομάδες που «παλεύουν» για την απόκτησή τους.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ωστόσο, δεν περιμένει ότι το δίδυμο Εμπαπέ-Χάλαντ θα κυριαρχήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον τρόπο που το έκαναν οι σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Πολωνός επιθετικός υποστήριξε μιλώντας στο France Football ότι δύσκολα κάποιος θα ξεπεράσει το έργο των Ρονάλντο και Μέσι.
«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για μια στιγμή ότι θα ο Εμπαπέ και ο Χάλαντ θα κυριαρχήσουν στο διεθνές ποδόσφαιρο όπως έκαναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτοί οι δύο έχουν γράψει τόση ιστορία κερδίζοντας όλα τα πιθανά τρόπαια. Στα επόμενα 10 χρόνια, νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετοί παίκτες που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για να προκύψει ο καλύτερος στον κόσμο», ανέφερε ο ηγέτης της Μπάγερν.