Περιμένοντας την τελευταία προπόνηση, που θα διεξαχθεί το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει κι έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ο λόγος, για την πληθώρα επιλογών που έχει η Ανόρθωση για τη μεσαία γραμμή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, κι ας έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ιωάννου. Βερχόβετς και Χουσμπάουερ επιστρέφουν, ενώ και ο Χρυσοστόμου… δικαιούται φανέλα βασικού κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος, το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη που ήταν εκ των κορυφαίων.
Και αφού ο Αρτυματάς θεωρείται δεδομένος στην 11άδα του Κετσπάγια, τότε μένουν δύο θέσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές να τις διεκδικούν, καθώς στους πιο πάνω συμπεριλαμβάνεται και ο Πόποβιτς.
Πλην του αρχηγού, ο Χρυσοστόμου αναμένεται να… κόψει πρώτος το νήμα για τη μία εκ των δύο θέσεων. Σε μία τέτοια εξέλιξη θα μείνει στον πάγκο ο Πόποβιτς, την ίδια ώρα που για την άλλη θέση στα χαφ, Βερχόβετς και Χουσμπάουερ έχουν ίσες πιθανότητες.

Κύπρος Εγγλέζος