Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο άμεσος στόχος του Εθνικού είναι να μπει στην β’ φάση με την όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται ώστε να… παίξει τα ρέστα του στα δέκα ματς για την παραμονή στην κατηγορία.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς από τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Πάφος FC στο Δασάκι και Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.
Σήμερα θα δώσει το ένα από τα δύο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην Πάφος FC στο Δασάκι (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy) και επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα, η τεχνική ηγεσία μετρά μια σημαντική απουσία. Ο Φράνκο Μάζουρεκ είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται και όπως και να το κάνουμε πρόκειται για σημαντική απώλεια. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ανέβασε κατακόρυφα τον Εθνικό προσθέτοντας απίστευτη ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Πάλι καλά θα λέει ο Μπαντία που επιστρέφει ο Κουντόμπιακ και θα πάρει θέση στην μεσαία γραμμή. Πέραν από τον Ουκρανό επιστρέφει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ.

Χρίστος Χρίστου