Νάπολι και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και η μεταξύ τους διαφορά παρέμεινε στον έναν βαθμό, με τη Μίλαν να είναι η πραγματική κερδισμένη της αναμέτρησης.
Πολύ δυνατά μπήκε στο ματς η Νάπολι ή για την ακρίβεια εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Ίντερ μπήκε σχεδόν… κοιμισμένη στον αγωνιστικό χώρο του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και σε μία ανύποπτη φάση, ο Ντε Φράι ανέτρεψε χωρίς λόγο τον Οσιμέν, παράβαση που υποδείχθηκε μέσω VAR.
Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Λορέντζο Ινσίνιε, που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας νέα δεδομένα στον αγώνα.
Παρά την πρόθεση της Ίντερ να αντιδράσει, στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει το παραμικρό και όλα θα κρίνονταν στο δεύτερο μέρος. Με την έναρξη του δεύτερου μισού της αναμέτρησης, ο Τζέκο έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά για τους πρωταθλητές.
Με ένα καταπληκτικό τελείωμα στο 47’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, επιβάλλοντας την ισορροπία από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Στο υπόλοιπο του αγώνα, δεν άλλαξε το παραμικρό στο σκορ, αφού ήταν εμφανές ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα της ήττα, με το 1-1 να προκύπτει στο τέλος φυσιολογικά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ