Τεράστια ανατροπή και νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 κόντρα στον Ερμή. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Φλοριάν που πέτυχε και τα τρία γκολ για τους γηπεδούχους. Νίκη που ανέβασε στην κορυφή τους «ερυθρολεύκους», που ανέβηκαν στους 41 βαθμούς. Στους 36 έμεινε ο Ερμής που έπεσε στην 6η θέση.
Καλύτερος ο Ερμής στα αρχικά στάδια του αγώνα, πήρε το προβάδισμα με τον Παρούτη στο 12′. Ο Γάλλος φορ όμως ανέλαβε δράση και στο 45′ ισοφάρισε. Στο 51′ βρήκε εκ νέου δίχτυα, σε ένα γκολ που θα συζητηθεί, μιας και ήταν πιο μπροστά στην προβολή που έκανε ο Ντανίλο, όντας εκτεθειμένος. Το τρίτο γκολ που σημείωσε στο 70′, σήκωσε αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους, για το ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή μετά τη κεφαλιά του Φλοριάν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Προέκυψε αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα πριν την έναρξη. Ο Σπόλιαριτς στη θέση του Κίσσα στον «άσο».
Έναρξη στο παιχνίδι.
11′ ΣΧΟΛΙΟ:
Αναγνωριστικά το πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, δίχως ακόμη να δημιουργηθεί κάποια καλή φάση.
12′ ΓΚΟΛ 0-1: Έπειτα από στατική φάση και ασταθή επέμβαση του Σπόλιαριτς, ο Παρούτης με πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. (ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)
15′
Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχος. Από το ύψος του πέναλτι ο Κουμουρής έκανε το πλασέ με τον Μέλκα να διώχνει.
25′ Σέντρα του Καραμόκο από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε, πήρε πορεία προς την εστία με τον Σπόλιαριτς να διώχνει σε κόρνερ, αφότου η μπάλα βρήκε στην οριζόντια δοκό.
29′ Κόρνερ του Μιγκελίτο από τα δεξιά, έπιασε τη κεφαλιά ο Φλοριάν με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.
42′ Σουτ του Φλοριάν από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, ο Μέλκας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
45′ ΓΚΟΛ 1-1: Σέντρα του Δημητρίου από τα αριστερά, γύρισμα του Ντανίλο με κεφαλιά, ο Φλοριάν με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)
45+3′
Δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα. Μακρινό σουτ του Καρλίτος, η μπάλα σταμάτησε στην οριζόντια δοκό.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-1
Έναρξη του β’ ημιχρόνου.
51′ ΓΚΟΛ 2-1: Ο Ντανίλο βρήκε τον Φλοριάν που έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο φορ των «ερυθρολεύκων» όμως, ήταν εκτεθειμένος και δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ.
62′
Κίτρινη στον Γεωργίου.
63′ Ο Τιεντσέου έδιωξε το σουτ του Ντανίλο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
70′ ΓΚΟΛ 3-1: Έπειτα από κόρνερ του Μιγκελίτο από τα αριστερά, έπιασε τη κεφαλιά ο Φλοριάν, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Μέλκα προσπάθησε να διώξει, όμως ο βοηθός έτρεξε προς τη σέντρα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τον τερματοφύλακα του Ερμή που αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα.
81′
Kεφαλιά του Παπαθανασίου, μάζεψε ο Σπόλιαριτς.
85′ Νέα επέμβαση του τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας σε κεφαλιά του Παπαθανασίου, έδιωξε σε κόρνερ.
89′ Κίτρινη στον Δανιήλ.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 3-1

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Γκολομπάρτ (63′ Κυριάκου), Ανδρέου (82′ Παντελή), Παύλου, Ντανίλο (87′ Λεμέσιος), Κουμουρής, Καρλίτος, Φλοριάν (82′ Πικής), Ντιακιτέ, Μιγκελίτο
Στον πάγκο: Χατζηπασχάλης, Παπακυριακού, Χρίστου, Καλογήρου, Κυριάκου, Νόλα, Χατζηαντώνη

ΕΡΜΗΣ: Μέλκα, Λιασίδης, Γεωργίου (63′ Παπαθανασίου), Πουτζιουρής, Χαραλάμπους (46′ Μάρβιν), Παρούτης, Καραμόκο (46′ Οικονόμου), Δανιήλ, Ναντίρ, Ντιούφ, Τίεντσιου
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Καράδαης, Καφατάρης, Μπρους, Ντουβεντρού, Μπουμ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργίου, Ναντίρ, Μέλκα, Δανιήλ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου
Α’ Βοηθός: Γιώργος Ιωαννίδης
Β’ Βοηθος: Μάριος Στυλιανού
4ος: Πάνος Θεοδώρου