Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
«Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό και ο τρόπος που ήρθε υποδουλώνει πίστη πάθος. Οι παίκτες έδειξαν από την αρχή τη διάθεση για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεν δίνουμε υπόσταση πλέον σε αυτή τη νίκη. Βλέπουμε την ΠΑΕΕΚ και πάμε στο παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς. Το μήνυμα αυτό είναι που θέλουμε να περάσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ψύχραιμοι, μακριά από οτιδήποτε που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει, μακριά από δημοσιεύματα και σχόλια. Χωρίς μεγάλα λόγια, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Εμείς βλέπουμε μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίζουμε. Χθες νικήσαμε και τις απουσίες. Είχαμε 13 απουσίες. Θα έχουμε επιστροφές με την ΠΑΕΕΚ. Έξι παίκτες επιστρέφουν, ο Παναγιώτου, οι τέσσερις Ιανουαρίου, Ντιγκινί, Νογιόκ, Αυλωνήτης και Ονγκέντα, ενώ είναι έτοιμος και ο Τζουμ. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για τους υπόλοιπους για να έχουμε ετοιμοπόλεμους στα πλέι οφ. Κατελάρης, Νταμπό, Ζράντι, είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν οι Βουκασίν και Αλεσάμι».
Για την ομιλία του Μαλεκκίδη στα αποδυτήρια (Διαβάστε ΕΔΩ): «Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ για το τι γίνεται στα αποδυτήρια. Είναι οικογενειακό το κλίμα στην ομάδα. Ο καθένας στο ρόλο του. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και πως θα πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς από αυτά».
Για τον κόσμο και το πως λαμβάνει αυτές τις νίκες: «Βλέπω ότι ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος, ταπεινός. Ο δρόμος για τη δική μας Ιθάκη, είναι μακρύς. Τα παθήματα των προηγούμενων ετών, μας έχουν γίνει μαθήματα».