Η Γιουβέντους λύγισε στο τέλος τον Πέγκολο χάρη σε αυτογκόλ του Ρουάν, κέρδισε τη Σασουόλο με 2-1 και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο ΜακΚένι σούταρε πάνω στον Αϊχάν αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ντιμπάλα κι εκείνος από το πέναλτι πλάσαρε για το 1-0.
Στο 8ο λεπτό ο Μπεράρντι έκανε όμορη ενέργεια και σουτ που πέρασε μόλις έξω ενώ στο 13’ μετά από λάθος του Μπονούτσι ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ έκανε νέο σουτ και ο Περίν έβγαλε σε κόρνερ.
Στο 16’ ο Κυριακόπουλος έπιασε φοβερό σουτ από αριστερά και ο Περίν του είπε όχι και στην επαναφορά ο Μπεράρντι έπιασε γυριστό που έφυγε έξω ενώ στο 24’ o Τραορέ έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά  και με φοβερό φαλτσαριστό σουτ με το δεξί, έγραψε το 1-1.
Στο 35’ μετά από γύρισμα του Σάντρο από αριστερά ο ΜακΚένι έκανε πανέμορφο τελείωμα αλλά ο Πέγκολο έπεσε και απομάκρυνε δύσκολα και στο 37’ ο πορτιέρο της Σασουόλο νίκησε και τον Βλάχοβιτς. Στο 41ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Σάντρο που έκανε το σουτ αλλά ο Πέγκολο έβγαλε και πάλι.
Στο 50ο λεπτό ο Πέγκολο έκανε άστοχη έξοδο μετά από κόρνερ αλλά ο Ντε Λιχτ έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής και στο 55’ η Γιουβέντους είχε και δοκάρι με τον ΜακΚένι.
Στο 63’ ο Πέγκολο έσωσε μετά από πλασέ του Βλάχοβιτς και στο 73’ η Γιουβέντους έχασε απίθανη τριπλή ευκαιρία με τους ΜακΚένι, Ντε Λιχτ και Μπονούτσι.
Στο 76’ ο Πέγκολο πραγματοποίησε αδιανόητη επέμβαση σε σουτ του Μοράτα και στο 82’ κατέβασε ρολά και πάλι μετά από κεαλιά του Ραμπιό, Ωστόσο στο 88’ ο Πέγκολο προδόθηκε από έναν συμπαίκτη του. Ο Βλάχοβιτς έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά, σούταρε με το δεξί και η μπάλα  κατέληξε στα δίχτυα της Σασουόλο μετά και από κόντρα στον Ρουάν για το 2-1.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Σάντρο, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο (61’ Μοράτα), Αρτούρ (70’ Ραμπιό), Ζακάρια (61’ Λοκατέλι), ΜακΚένι, Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς (90’ Κάιο Ζόρζε)
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο Κυριακόπουλος, Αϊχάν (46’ Μίλντιρ), Φεράρι, Ρουάν, Λοπές (90’ Κόνραντσεν), Αραουί (74’ Φρατέζι), Μπεράρντι (59’ Ντεφρέλ), Τραορέ (60’ Ενρίκε), Σκαμάκα, Ραζπαντόρι