Ο στενός συνεργάτης του Μάκη Σεργίδη στον πάγκο της ΠΑΕΕΚ Πανίκος Σάκκης ο οποίος οδήγησε την ομάδα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε στα δεδομένα με τον κορωνοϊό και όχι μόνο.
«Επιστρέφει ο Μάκης και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Για τους υπόλοιπους γίνεται ένας μικρός χαμός. Μπορεί να υπάρχει άλλη μια εβδομάδα αλλά πρέπει να αποδεσμευτούν και θα δούμε τι θα κάνουμε ανάλογα με τις ημερομηνίες και την ετοιμότητα τους. Θεωρητικά επιστρέφουν όλοι αλλά με δύο προπονήσεις μάξιμουμ θα είναι πολύ δύσκολο»
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα:
«Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα δίνουμε την μάχη σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε τον πόλεμο που είναι η παραμονή μας. Αν το καταφέρουμε θα πρόκειται για θαύμα».
Οι δύο τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν σε άλλες θέσεις ήξεραν από πριν ότι μπορεί να γίνει αυτό; «Στις προπονήσεις έκαναν κανονικά με τους υπόλοιπους. Την θέση που θα έπαιζαν δεν μπορούσαμε να την ξέραμε από πριν καθώς θα προέκυπτε ανάλογα με την ανάγκη. Οι δύο από τους βασικούς ήταν ανέτοιμοι. Ο Τσόσιτς έχει να παίξει τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ενώ ο Βαρέλα προερχόταν από την επέμβαση στον ώμο. Αναγκαστικά ο Βαρέλα έπρεπε να παίξει και στα 90 λεπτά και τα πήγε πολύ καλά».