Ματσάρα στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα και η Λίντς ήρθαν ισόπαλες 3-3 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.
Στο 8ο μόλις λεπτό ο Ροδρίγο έκανε το γύρισμα για τον Τζέιμς που πλάσαρε για το 0-1 ενώ στο 29’ η Λιντς είχε και δοκάρι με τον Τζέιμς. Όμως στο 30’ ο Κοουτίνιο γύρισε από το πέναλτι και πάσαρε όμορφα για το 1-1. Και στο 38’ ο Κοουτίνιο έβγαλε απίθανη μπαλιά στον Ράμσεϊ που έφυγε μόνος με τον Μελιέ και πλάσαρε για το 2-1 ενώ στο 43’ η Βίλα έφυγε στην κόντρα, ο Κοουτίνιο άνοιξε ιδανικά δεξιά στον Ράμσεϊ που σούταρε για το 3-1 Η Λιντς δεν το έβαλε κάτω και στο 45+1’ ο Ροδρίγο σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος και ο Τζέιμς με κεφαλιά εξ επαφής μείωσε σε 3-2.
Η Λιντς μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 63’ ο Μινγκς έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Χάρισον αλλά από το κόρνερ η άμυνα της Βίλα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γιορέντε με σουτ από κοντά έγραψε το 3-3. Στο 67ο λεπτό το σουτ του Κοουτίνιο έφυγε  μόλις έξω ενώ στο 88’ αποβλήθηκε ο Κονσά.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Ντιν, Μινγκς, Κονσά, Κοουτίνιο (79’ Γιανγκ), ΜακΓκίν, Κας, Ντόουγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ (89′ Τσέιμπερς), Γουότκινς, Μπουενδιά (59’ Τσουκβουεμέκα), Γουότκινς

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Ντάλας, Έιλινγκ, Γιορέντε, Κοχ, Κλιχ (85’ Φόρσοου), Στράουκ, Χάρισον, Ροδρίγο, Τζέιμς, Ραφίνια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ