Την προετοιμασία της για τον πρώτο από τους τέσσερις «τελικούς» που έχει να δώσει η Ανόρθωση για να εξασφαλίσει εισιτήριο για την 6άδα, ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση. Το παιχνίδι με τον Άρη δεν θα είναι καθόλου εύκολο γνωρίζοντας την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσει η «Κυρία» για να φτάσει στο ζητούμενο.
Στην προπόνηση ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν αμφίβολοι να τίθενται στη διάθεσή του. Ο λόγος για τους Αρτυματά, Χριστοδουλόπουλο, Καλτσά, Αντωνιάδη, Ρουσιά και Χριστοφή.
Έχοντας να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες, αυτή είναι μία εξέλιξη που χαροποιεί εν μέρη των γεωργιανό προπονητή. Αυτοί που έμειναν εκτός είναι οι τραυματίες Ρισβάνης, Ντέλετιτς, ο τιμωρημένος Χουσμπάουερ αλλά και τα τρία αποκτήματα Ιανουαρίου, Νοβότνι, Bερχόβετς και Ροδρίγο.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, και τις αυξημένες επιλογές που έχει η τεχνική ηγεσία αναμένεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, από τη μέση όμως και μπροστά. Διότι Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αραγιούρι και Κορέια έχουν «καπαρωμένες» τις θέσεις τους. Από εκεί και πέρα, πιθανόν να δούμε τριάδα με τους Αρτυματά, Ιωάννου και Πόποβιτς, χωρίς να αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Χρυσοστόμου.
Στην επίθεση, μόνο ο Ουάρντα θεωρείται δεδομένος. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφή, Καλτσάς και Ρουσιάς, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Άλλωστε η τριπλέτα με Ουάρντα, Λάζαρο και Χριστοφή, δίνει τη δυνατότητα στον Κετσπάγια να τους αλλάζει θέσεις μέσα στο παιχνίδι.

Κύπρος Εγγλέζος