Είναι ένα όνομα που, λογικά, το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα σίριαλ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τομ Φαν Βέερτ, για τον οποίο σύμφωνα με το SDNA, έψαξε την περίπτωσή του και η ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο.
«Το SDNA «ψάρεψε» στα νερά του Παγασητικού («ζουμερό») παρασκηνιακό ρεπορτάζ με επίκεντρο το «σουξέ» του Ολλανδού γκολτζή κι όλα όσα συνέβησαν λίγα 24ώρα πριν το κλείσιμο του transfer window του Ιανουαρίου. Αυξάνεται και πληθύνεται το «fan club» του Τομ Φαν Βέερτ. Όχι μόνο στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, αλλά κι εκτός συνόρων.
Ας είναι καλά η «ερωτική σχέση» του Ολλανδού στράικερ με τα δίχτυα και τα 13 γκολ (3 ασίστ) που έχει…παστελώσει σε 23 συνολικά παιχνίδια με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας.
Επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League και με ένα γκολ διαφορά πίσω από τον Γιασμίν Κούρτιτς (14 γκολ) του ΠΑΟΚ.
Ο Φαν Βέερτ επιβεβαιώνει στο χορτάρι πως κατέχει άριστα την τέχνη του σκοραρίσματος και έτσι αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και ομάδες που στρέφουν τις κεραίες τους προς το μέρος του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και καταλήγει, σημειώνοντας το ενδιαφέρον της ΑΕΛ:
«Εκτός από τον Άρη, διερευνητική κρούση στο Βόλο για τον Φαν Βέερτ υπήρξε από την ΑΕ Λεμεσού (στον πάγκο της οποίας κάθεται ο δικός μας, Σάββας Παντελίδης) καθώς και από την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη!
Ωστόσο και εδώ τόσο το (διπλό) ενδιαφέρον των Κυπρίων και του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία, «γειώθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες από πλευράς Βόλου».