Με μια τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδρασή τους, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στο πρώτο ματς και στη δήλωσή του περί μικρής ομάδας για την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:
Για το παιχνίδι: «Πρώτα από όλα το παιχνίδι είχε πολλές μάχες με την καλή έννοια. Η ΑΕΚ πίεζε ψηλά και αναγκαστήκαμε να παίξουμε μπαλιές. Ένα παιχνίδι έντονο με αυτό το στιλ δεν μπορούσε καμία ομάδα να κοντρολάρει τον ρυθμό μέχρι το τελευταίο 20λεπτο.
Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε καλές ομάδες με διαφορετικό όμως στιλ παιχνιδιού. Εμείς ήμασταν επικίνδυνοι σε κάποιες φάσεις η AEK ήταν στις στημένες φάσεις, σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Κάναμε λάθος στη φάση του γκολ και δώσαμε χώρο. Μετά, η αντίδρασή μας ήταν φανταστική και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Η ομάδα αρχίζει και φτιάχνει την ψυχολογία και τον χαρακτήρα του νικητή».
Για τους πανηγυρισμούς στα γκολ: «Πανηγύρισα και τα δυο γκολ. Στο δεύτερο έπεσαν όλοι πάνω μου. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θέλω να ζητήσω συγνώμη αν παρεξηγήθηκαν όσα είπα στο πρώτο ματς. Μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είπα ότι έπαιξε σαν μικρή ομάδα. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για το μέγεθος της ΑΕΚ. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ με πολλούς τίτλους. Το 2018 πήρε έναν τίτλο που ανήκε σε εμάς αλλά δεν μιλάω για αυτό».