Την καθιερωμένη ανάλυση του επόμενο αντιπάλου κάνει η Ανόρθωση.
Δείτε τι έγραψαν για τον Άρη: 
Ώρα να «ξοδέψουμε» το ένα από τα δυο εξ αναβολής παιχνίδια μας, με την 15η αγωνιστική να ολοκληρώνεται για μας με αγώνα απέναντι στον Άρη. Μέσα από την καθιερωμένη μας ανάλυση θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Νίκη που αλλάζει δεδομένα

Η βαθμολογική απόσταση των δυο ομάδων μπορεί να παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στους εφτά βαθμούς, όμως μια ενδεχόμενη νίκη μας ανατρέπει αρκετά τα δεδομένα. Η ομάδα μας έχει ένα αγώνα λιγότερο από την «ελαφρά ταξιαρχία» και τη δεύτερη θέση που κατέχει τώρα, έτσι η προοπτική να μπούμε στη Β’ φάση με απόσταση αναπνοής είναι εκεί.

Έγραψε ιστορία

Από την άλλη, η ομάδα του Άρη μπορεί ήδη να θεωρεί τη σεζόν της ιστορική αφού εξασφάλισε και μαθηματικά μια θέση στην πρώτη εξάδα. Είναι η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει από τη σεζόν 1989-90 όταν τερμάτισε τέταρτος, Θέση που αποτελεί την ψηλότερη στην ιστορία του και στη Β’ φάση θα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει.

Μόλις μια ήττα

Από τις πιο σημαντικές επιδόσεις του Άρη, είναι ο εκτός έδρας απολογισμός του καθώς μαζί με την ΑΕΚ αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που έχουν δεχθεί μόλις μια ήττα. Αυτή ήταν από την Ομόνοια στον πρώτο γύρο. Η δική μας ομάδα έχει ηττηθεί εκτός τέσσερις φορές, μια εκ των οποίων με 3-2 απέναντι στον Άρη.

Τα γκολ

Το θετικό σερί της ομάδας μας με τα γκολ εξακολουθεί να «τρέχει» από την πρεμιέρα με τη Δόξα και έφτασε πια στις 17 αγωνιστικές με τουλάχιστον ένα γκολ. Γενικότερα επιθετικά είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από τον Άρη, 26 γκολ έναντι 21, με τους «πράσινους» να έχουν δεχθεί αισθητά λιγότερα, 14 έναντι 22.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος