Χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με δεύτερη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (0-1) δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
«Ο Παναθηναϊκός σε κάθε παιχνίδι, φιλικό ή στο Κύπελλο, λόγω του βάρους της φανέλας πρέπει να στοχεύει στη νίκη. Από το πρώτο παιχνίδι είχαμε κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίσει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό. Είχα τη δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, γιατί είχαμε κάποια θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και θα τους χρειαστούμε όλους μέχρι τέλους», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.
Για την επανεμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη είπε: «Είμαι περισσότερο από όλα χαρούμενος που ο Δημήτρης έπαιξε μετά από τόσο καιρό. Σίγουρα η αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν για να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να είναι για εκείνον ένα ερέθισμα για να μας δώσει την ποιότητα που έχει ως το τέλος της σεζόν».
Τέλος, για το στόχο του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι λογικό να στοχεύουμε στον τελικό και την κατάκτηση, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε στα ημιτελικά και χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε και στον τελικό».