Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί έως τώρα, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τα βίντεο από τα σημεία της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και το DNA, στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου και των δύο φίλων του (άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας) εμπλέκονται 11 άτομα.

Από αυτούς μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι δέκα. Ο πρώτος, ο 23χρονος Αλβανός, συνελήφθη 24 ώρες μετά τη δολοφονία, ενώ ακολούθησε η σύλληψη ακόμη οκτώ ατόμων.

Χθες παραδόθηκε ο 25χρονος τον οποίο αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αναζητούσαν στην Αθήνα και σήμερα εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σε βάρος του 20χρονου Αλβανού, που δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού διέφυγε στην Αλβανία.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το MEGA στην επίθεση συμμετείχε ακόμα ένα άτομο. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για το 12ο άτομο.

Οι φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη είναι αυτές που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών από τις αρχές. Η σκηνή του εγκλήματος, γεμάτη στα αίματα συγκλονίζει. Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν όσα έμειναν πίσω όταν οι δράστες ολοκλήρωσαν το «έργο» τους και ο Άλκης πια ήταν νεκρός. Την ίδια στιγμή οι δύο φίλοι του 19χρονου αναφέρουν όλα όσα σοκαριστικά έζησαν όταν τους επιτέθηκε το «τάγμα» των χούλιγκαν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο