Με την Ομόνοια να είναι ακόμα «ζωντανή» (βλέπε βαθμολογικά) για μία θέση στην πρώτη 6άδα, άρχισε να διευρύνεται η συζήτηση για τα δεδομένα στην ομάδα, εν όψει περισσότερο της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Όπως γράψαμε σε πρωινό ρεπορτάζ, ο Σταύρος Παπασταύρου, δεν επιθυμεί να λάβει αποφάσεις, υπό το βάρος της απογοήτευσης και της πιθανής αποτυχία στο πρωτάθλημα, αλλά πρώτο του μέλημα, είναι να διαβουλευθεί με τους συνεργάτες του, να ακούσει και την δική τους άποψη, πριν θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της σεζόν 2022-23.
Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος επιθυμεί να μείνει η ομάδα απερίσπαστη και να δώσει τους δύο αγώνες με τον Άρη και το ΑΠΟΕΛ καθώς βέβαια και τους αγώνες για το κύπελλο.
Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή θα ανοίξει ο φάκελος για τη νέα σεζόν και σίγουρα θα ανοίξει με πρώτο θέμα τον Χένινγκ Μπεργκ. Πληροφορίες μας λένε, ότι στην πρόσφατη παρουσία του στην Κύπρο, ο κύριος Παπασταύρου, μίλησε με το Νορβηγό για την ομάδα και για τη συνέχεια.
Βασικά σε μία φιλική τους κουβέντα, τέθηκε και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας και πως την βλέπει ο κύριος Μπεργκ. Ο τελευταίος όπως και πέρσι, θέλει να τελειώσει πρώτα η σεζόν και μετά να αποφασίσει αν θέλει να μείνει για 4η χρονιά στην Κύπρο και στον πάγκο των «πρασίνων».
Ενδεχομένως να είναι αλλιώς τα δεδομένα αν καταφέρει η Ομόνοια να κατακτήσει το κύπελλο και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και αλλιώς αν αποτύχει και στους δύο θεσμούς.