Η σύσκεψη στο προεδρικό, έλυσε τον γρίφο. Αν θέλετε, έδωσε την απάντηση στο μίνι σίριαλ που είχε δημιουργηθεί, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα με τη χωρητικότητα του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λεμεσού.
Θυμάστε τότε. Και εμείς μαζί είχαμε πάρει θέση και καταλήξαμε στην άποψη, ότι έγιναν σοβαρά λάθη (και όχι μόνο) που έφεραν τη διαφοροποίηση και αντί 13 χιλιάδες οι θέσεις μόλις και θα ξεπερνούσαν τις 10 χιλιάδες.
Πλέον, είναι 10.500 με την πλήρη αποδοχή και ικανοποίηση των διαγωνιζομένων ομάδων. Η δημόσια ανακοίνωση ΑπόλλωνΑΕΛ-Άρη, όχι μόνο δεν κάνει αναφορά στο πως και γιατί μειώθηκε η χωρητικότητα, παρά μόνο ευχαριστεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας και περιμένει την παράδοση του γηπέδου στις 26 Αυγούστου.
Ταυτόχρονα, είχαμε όμως και την ανακοίνωση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, ο οποίος επισημοποίησε τις 10.300 θέσεις.
Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανακοίνωση του. « Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε 12,600 θέσεις, ενώ με τη διαρρύθμιση που γίνεται μετά από την εισήγηση των ομάδων, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων θα ανέρχεται στις 10,300».
ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, λοιπόν εγκρίθηκε η τελική χωρητικότητα. Τίποτε άλλο και καμία αναφορά αν έγινε κάτι το μεμπτό ή κάτι που να μην συμφωνούν οι ομάδες οι οποίες θα διαχειριστούν το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Θεωρώ πως οι ομάδες της Λεμεσού αφοπλίζουν τον καθένα μας να δώσει συνέχεια στο θέμα.
Αν βέβαια θελήσει ο Γενικός Ελεγκτής να προβεί σε έλεγχο του έργου, έχει δικαίωμα να το κάνει. Με όλη όμως την εκτίμηση στο πρόσωπο του καθώς και προς όλους τους άλλους που είχαν εμπλοκή στην κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αλλά βαδίζουμε ολοταχώς σε αποδοχή της εξέλιξης.
Το καλό όμως της υπόθεσης είναι ότι οι φίλαθλοι της Λεμεσού και όχι μόνο, έμαθαν την αλήθεια και ξέρουν ότι οι τρεις ομάδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα που θα παραλάβουν το γήπεδο με περίπου 2.300 θέσεις φιλάθλων λιγότερες.