Πολλές και σημαντικές απουσίες για την ΑΕΛ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς δεν υπολογίζονται συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές. Απουσίες που… πονοκεφαλιάζουν τον Σάββα Παντελίδη καθώς βλέπει τις επιλογές του να είναι αρκετά μειωμένες.
Αναλυτικά, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες τον Ιανουάριο ποδοσφαιριστές, εκτός είναι ο τραυματίας Μεντόγιεβιτς αλλά και οι τιμωρημένοι Ριστέφσκι, Μαζάν και Μαΐντεβατς. Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολος παραμένει ο Έουλερ καθώς αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.
Όλες οι απουσίες είναι σημαντικές εννοείται αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην επίθεση αφού οι τρεις από τους τέσσερις επιθετικούς της ομάδας είναι εκτός. Μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Στέφαν Τσέποβιτς . Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με ενδεκάδα ανάγκης και ένα πλάνο που θα βγει βάσει διαθέσιμων ποδοσφαιριστών και όχι της τακτικής που θα ήθελε να ακολουθήσει ο προπονητής. Θα πρέπει να βρει τον τρόπο να εφαρμόσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του.

Αριστείδου Μιχαήλ