Ανακοίνωση από την ΕΝΠ σχετικά με την επίσημη τοποθέτηση της Καρμιώτισσας, μετά του μεταξύ τους αγώνα:
👉 Με τεράστια θλίψη αλλά και προβληματισμό είδαμε σε επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών να γίνεται αναφορά στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα αλλά και να σχολιάζει τα «μουρμουρητά» που συνεχίστηκαν με το τέλος του αγώνα.
Εμείς ως επίσημη Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν αναφερθήκαμε ποτέ στην ομάδα της Καρμιώτισσας αλλά αντιθέτως παρά την οποιαδήποτε πικρία που νιώσαμε με το τέλος του αγώνα ευχηθήκαμε στους ανθρώπους της ολόψυχα καλή συνέχεια αφού και οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι άριστες.
Όμως όσο αφορά την διαιτησία του χθεσινού αγώνα (και όχι μόνο!!) έχουμε το κάθε δικαίωμα να νιώθουμε την αδικία, και να είστε σίγουροι ότι οποιοσδήποτε παρακολουθήσει τον αγώνα το λιγότερο που θα νιώσει είναι προβληματισμό για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Το θέμα της διαιτησίας θα απασχολήσει το Δ.Σ σε αυριανή έκτακτη συνεδρία αλλά ως τότε δεν θα ανεχτούμε κινήσεις από τον όποιοδήποτε που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Ευχόμαστε ξανά καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρμιώτισσας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να μπούμε σε αντιπαράθεση με καμία ομάδα.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π