Η ΑΕΛ υποδέχεται στην έδρα της το ΑΠΟΕΛ στις 19:00 (balla.com.cy, CytavisionSports 1) με την ομάδα να θέλει να κερδίσει για να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές για να προλάβει το πρώτο γκρουπ. Η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει εύκολο έργο απέναντι σε ένα αντίπαλο που δείχνει φορμαρισμένο αυτή την περίοδο όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένη από χέρι.
Το αντίθετο μάλιστα. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ένα πιο καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια ανεβάζοντας την απόδοσή τους. Της λείπει ακόμα η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι και σήμερα ελπίζει ότι θα το έχει και αυτό. Στην ΑΕΛ αλλάζουν τα πράγματα με τον νέο προπονητή στον πάγκο και έχει έρθει μια βελτίωση στην απόδοση της. Οι γαλαζοκίτρινοι στοχεύουν στην ουσία σήμερα που είναι η νίκη αφού η ομάδα είναι γενικά ανεβασμένη αυτό το διάστημα και θέλει να το εκμεταλλευτεί.
Ο Σάββας Παντελίδης το πιθανότερο είναι να μην έχει αλλαγή στην ενδεκάδα του σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αν δούμε κάτι διαφορετικό από τον προπονητή της ομάδας ίσως να είναι στην μεσαία γραμμή κάποια αλλαγή, με τον Ρέινολντς να διεκδικεί θέση. Θυμίζουμε ότι εκτός είναι οι Τόρες και Μεντόγιεβιτς. Ο προπονητής της ΑΕΛ αναμένεται να παρατάξει τους Μέγιερι, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Μαζάν, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτη, Μπαλντέ, Έουλερ, Μιλιντσεάνου, Μαρόσα.

Αριστείδου Μιχαήλ