Αντί να ξεκαθαρίζουν περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας όσο περνούν οι αγωνιστικές.
Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα με το φινάλε και της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας της 19ης αγωνιστικής θα διαπιστώσεις ότι από την 1η μέχρι και την 6η θέση η διαφορά είναι μόλις τέσσερις βαθμοί.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι έξι ομάδες θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην α’ κατηγορία και όλα δείχνουν ότι η μάχη αυτή θα κρατήσει μέχρι τέλους.
Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να… καθαρίσει την άνοδο. Έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια (δύο ήττες και μια ισοπαλία) και με συμπληρωμένα τα παιχνίδια της (19) βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «βυσσινί» μαζί με την Αλκή είναι στην κορυφή με 39 βαθμούς, ο Ακρίτας ακολουθεί στους 36 με παιχνίδια λιγότερο και η Νέα Σαλαμίνα με τον Ερμή επίσης με παιχνίδια λιγότερο είναι στους 35 βαθμούς τότε φανταστείτε με ποια βαθμολογικά δεδομένα θα μας αφήσει η αγωνιστική που διανύουμε.
Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ερμή και τον Ακρίτα είναι ιδιαίτερα σημαντικό με το νικητή να αποκτά προβάδισμα ανόδου έναντι του αντιπάλου του. Μάλιστα αν νικήσει η ομάδα της Χλώρακας θα πιάσει την ΕΝΠ και την Αλκή στην κορυφή, ενώ αν οι τρεις βαθμοί πάνε στην ομάδα της Αραδίππου θα βρεθεί μια ανάσα από την 1η θέση.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
ΑλκήΟμόνοια Αρ. 1-0
Αναγέννηση-Ολυμπιάδα 2-1
ΕΝΠ-Καρμιώτισσα 1-1
Ονήσιλος-Αγία Νάπα 2-1
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου (14:30)
Oμόνοια 29Μ.-Οθέλλος
Αχυρώνας-Π.Ο.Ξυλοτύμπου
Ερμής-Ακρίτας
ΑΣΙΛ-Νέα Σαλαμίνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Η επόμενη (20η) αγωνιστική:
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου (18:00):
Αλκή-Ακρίτας
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου (15:00)
Ομόνοια Αρ.-Αχυρώνας
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Ομόνοια 29Μ
Καρμιώτισσα-Ονήσιλος
Οθέλλος-Αναγέννηση
Αγία Νάπα-ΑΣΙΛ
Νέα ΣαλαμίναΕρμής (16:00)
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου (15:00)
Ολυμπιάδα-ΕΝΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/02/05/to-ch-sto-ntermpi-kai-oi-megales-anatropes-vathmologia/