Στην ΑΕΛ απομένει άλλη μια προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ με μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Η ομάδα διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, ενώ άλλαξε και η ψυχολογία με τις δύο συνεχόμενες νίκες.
Όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα, στην ΑΕΛ βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουν το ταμείο τους.
Η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στους Μεντόγεβιτς και Τόρες.
Από κει και πέρα μετά τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα περιμένοιυν να νιώσουν και την στήριξη από τον κόσμο τους, με τα μηνύματα όμως να μην είναι και τα πιο ενθαρρυντικά. Η προπώληση έχει κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα μέχρις στιγμής από τους φίλαθλους της ομάδας την στιγμή που ο αντίπαλος φέρεται να εξαντλεί τις δικές του 2 χιλιάδες.
Στην ΑΕΛ τρομάζουν στην σκέψη να μην είναι πλειοψηφία στο γήπεδο οι φίλαθλοι της ομάδας και όπως φαίνεται οι φόβοι θα επιβεβαιωθούν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην προπώληση μέχρι και την ώρα έναρξη του αγώνα. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ντέρμπι και η στήριξη από την κερκίδα θα έχει και αυτή να παίξει σημαντικό ρόλο. Τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ πάντα συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον και οι φίλοι της ΑΕΛ έδιναν το παρών τους. Η ομάδα δείχνει να λειτουργεί καλύτερα και να ανεβάζει σιγά σιγά την απόδοση της, άλλος ένας λόγος για να πάει ο ΑΕΛίστας στο γήπεδο.

Αριστείδου Μιχαήλ