Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ήδη έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν, ενώ και ο φίλος του θύματος που τραυματίστηκε στην επίθεση, περιέγραψε στους αστυνομικούς, ότι αυτός που κρατούσε το φονικό αντικείμενο ήταν ο ίδιος που έχει συλληφθεί.

Oι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στην υπόθεση. Μετά τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και εντοπίσει και άλλους που βρίσκονταν το βράδυ της δολοφονίας μαζί. Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι οι δράστες που εμπλέκονται επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα.

Οι Αρχές αξιοποιούν διάφορα στοιχεία που έχουν βρει όπως το φονικό όπλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Άλκης.

Δολοφονία Άλκη: Πάνω από 10 άτομα συμμετείχαν στην επίθεση - "Μίλησαν" και τα κινητά - Πώς κινήθηκαν οι δράστες

Πάνω σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί στοιχεία του θύματος όσο και του 23χρονου που έχει συλληφθεί.

Επίσης φαίνεται να έχουν “μιλήσει” και τα τηλέφωναΟι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και αποκαλύπτονται με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με το Open στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Συμμετείχαν 12-13 άτομα στην επίθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το “Live News” του MEGA, υπάρχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν 12-13 άτομα στην επίθεση.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν αφήσει τα κινητά τους στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην εντοπιστούν ή να μην παραπέσουν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, γίνονται έλεγχοι στους συνδέσμους των οπαδών της Θεσσαλονίκης και σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα, με στόχο να βρεθούν τα αντικείμενα και να ελεγχθεί πόσοι από αυτούς έχουν άδεια λειτουργίας.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στόχος είναι η δημιουργία ενός μητρώου μελών συνδέσμων, ώστε να έχει πρόσβαση η ΕΛ.ΑΣ και ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τους παράγοντες στην ΠΑΕ, να δημιουργηθεί ένα μητρώο φανατικών οπαδών, ώστε να υπάρξουν και οι προβλεπόμενες ποινές για αυτούς.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό σήμερα, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των φίλων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, αλλά και για να ταυτοποιηθούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.