Ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται διάφορα εν όψει ΑΠΟΕΛ και το πώς θα μπορέσει η ομάδα του να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να προλάβουν κάτι καλό στο πρωτάθλημα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους στο παρών στάδιο. Για να συνεχίσει η ομάδα να έχει κάποιες ελπίδες η νίκη είναι απαραίτητη στο παιχνίδι του Τσιρείου την Κυριακή.
Η ΑΕΛ θα θελήσει να ελέγξει τον ρυθμό κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και για τον λόγο αυτό πιθανόν ο Σάββας Παντελίδης να επιλέξει διαφορετικό σχεδιασμό στο παιχνίδι και να προτιμήσει ενισχυμένο κέντρο με τρεις ποδοσφαιριστές στον άξονα. Στην προκειμένη αυτοί πιθανόν να είναι οι Ζτραβκόφσκι, Ρέϊνολτς και Παπαφώτης.
Θυμίζουμε ότι εκτός επιλογών για το παιχνίδι είναι οι Μεντόγιεβιτς και Τόρες.
Από εκεί και μπρος στο κομμάτι που αφορά το νέο γήπεδο στην Λεμεσό, όπως φαίνεται μετά από την συνάντηση που είχαν οι τρεις ομάδες για το θέμα της χωρητικότητας αυτή φαίνεται να κλειδώνει στις 11000. Συνάντηση θα υπάρξει επίσης και για το θέμα των βοηθητικών γηπέδων αλλά και των αποδυτηρίων του νέου γηπέδου καθώς όπως φαίνεται κάποια πράγματα δεν έχουν περιληφθεί στην μελέτη με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Αριστείδου Μιχαήλ