Ο εκλεκτός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος φαντάζει ο κατάλληλος διάδοχος του Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Οι διοικούντες του παριζιάνικου συλλόγου έχουν ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.
Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από τη Νις από τα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας τον έχουν οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, σύμφωνα με την Parisien, ο σύλλογος προσπάθησε να πείσει τον Ζιντάν να υπογράψει τον Χειμώνα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η απάντηση ωστόσο του άλλοτε τεχνικού προπονητή της Ρεάλ ήταν αρνητική καθώς διαφωνούσε με την εσωτερική λειτουργία της ομάδας και κυρίως τους χειρισμούς του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, ενώ δεν συμφωνεί επίσης με το τωρινό τεχνικό επιτελείο.
Δημοσίευμα του Footmercato υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν έτοιμος να απολύσει τον Λεονάρντο προκειμένου, να πείσει τον 49χρονο Γάλλο να υπογράψει. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παρί του προσφέρει έναν κολοσσιαίο μισθό πολύ υψηλότερο από τον τρέχοντα μισθό του Ποτσετίνο, που είναι 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.