Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε στο ποδόσφαιρο, αν και το ρητό αυτό δεν είναι απόλυτο αφού είδαμε να μην εφαρμόζεται αρκετές φορές. Αν το κριτήριο για την ΑΕΛ, ήταν η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη, η ενδεκάδα του Σάββα Παντελίδη δύσκολα θα άλλαζε πρόσωπα στο επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ αφού οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πολύ καλή. Αν το κριτήριο όμως ήταν η εμφάνιση της ΑΕΛ στο β ημίχρονο με τον Άρη, λογικά θα δούμε τον Ελλαδίτη κόουτς να αλλάζει κάποια πράγματα στην ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει λογικά κάποια διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του ενόψει του ΑΠΟΕΛ, καθώς θα θέλει την ομάδα του να είναι αρκετά καλά διαβασμένη κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλό και να μπορέσει να φτάσει σε ακόμα μια νίκη. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Μεντόγιεβιτς και Τόρες για τον προπονητή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση.

Η πολύ καλή συνεργασία των Μαρόσα και Μιλιντσεάνου τους δίνει ισχυρό προβάδισμα για την διατήρηση και των δύο στην ενδεκάδα της ομάδας. Από εκεί και μπρος πολύ δύσκολα είναι η αλήθεια θα δούμε αλλαγές στο πλάνο της άμυνας της ομάδας επίσης. Εκεί που ίσως επιχειρήσει κάτι άλλο ο προπονητής της ομάδας είναι στην μεσαία γραμμή. Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο από τον Σάββα Παντελίδη αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές προπονήσεις μέχρι την αναμέτρηση της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ και δεν έχει καταλήξει οριστικά.

Αριστείδου Μιχαήλ