Η αναβολή του επαναληπτικού με την ΠΑΕΕΚ θα φορτώσει περισσότερο την ΑΕΚ σε μία χρονική περίοδο δεν θα ‘θελε με τίποτα. Το πρόγραμμά της διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί τον Άρη στην «Αρένα» για την 20η αγωνιστική. Τέσσερεις μέρες αργότερα (09/02), θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική.
Στις 14 του μήνα θα πάει ξανά στη Λευκωσία για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ενώ την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στην «Αρένα». Ως εκ τούτου, αναγκαστικά ο εξ αναβολής επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ θα πάει παραπέρα, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.
Κάτι που σημαίνει ότι θα οριστεί στην έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι που δεν ήθελε ο Νταβίντ Καταλά, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Άπαντες επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη, το οποίο είναι τρομερά σημαντικό για λόγους που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάμας και ο τραυματίας Γκιούρτσο.

Ανδρέας Βεντούρης