Η Ανόρθωση μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC. Άλλωστε, το σκορ του πρώτου αγώνα (βλ. 3-1) του δίνει το δικαίωμα να «φρεσκάρει» την 11άδα και να δοκιμάσει πράγματα, έχοντας ως στόχο βέβαια να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ο γεωργιανός προπονητής προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε 3-4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ίσως και περισσότερες. Αναλόγως με το τι θα επιλέξει στην άμυνα, μιας και εκεί είναι ίσως τα ερωτηματικά. Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τον Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο. Ο Κορρέα θα είναι εκ νέου στα στόπερ με έναν εκ των Αραγιούρι ή Ρισβάνη, ενώ και στα αριστερά «παίζεται» η θέση μεταξύ των Κορέια και Αβραάμ με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Βερχόβετς, Αρτυματάς και Ιωάννου έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, με τους Πόποβιτς και Χρυσοστόμου να διεκδικούν επίσης φανέλα βασικού.
Κάπως πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα στην επίθεση, μιας και ο Ντέλετιτς με τον Ουάρντα φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις στα άκρα και τον Νοβότνι στην κορυφή.
Ο Αντωνιάδης, με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν είναι διαθέσιμος, ενώ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι της Κυριακής στην Πάφο για το πρωτάθλημα. Αγώνα δρόμου για να προλάβουν, θα κάνουν οι Λάζαρος και Τζουρ.

Κύπρος Εγγλέζος