Το ΠΑΕΕΚ-ΑΕΚ οδεύει προς αναβολή όμως μέχρι πριν από λίγο, η ΑΕΚ δεν είχε ενημερωθεί για το σχετικό αίτημα της γηπεδούχου ομάδας, μετά και τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στους νέους δειγματοληπτικούς ελέγχους. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μίλησε για αυτό σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0.
Για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας: «Η αποστολή είναι σε ξενοδοχείο στην Λευκωσία. Η ώρα είναι 13:10, το παιχνίδι ξεκινά στις 16:00 και αυτή την ώρα δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για αναβολή. Μάλιστα ο φροντιστής μας πήγε στο Μακάρειο και ο άνθρωπος ασφαλείας ενημέρωσε τον φροντιστή μας πως δεν θα γίνει το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρωτόκολλο μας».
Για το αν έχουν επικοινωνήσει με την ΠΑΕΕΚ: «Ναι μιλήσαμε με την ΠΑΕΕΚ και τους έχουμε ευχηθεί περαστικά αλλά για την ώρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Είμαστε ούτε τρεις ώρες πριν απ’ το παιχνίδι και δεν ξέρουμε αν θα γίνει ή όχι».
Για το αν η ομάδα θα αποχωρήσει απ’ την Λευκωσία: «Όχι περιμένουμε τι θα γίνει και στέκομαι για ακόμη μια φορά στο περιβόητο πρωτόκολλο της ΚΟΠ».
Για την έφεση: «Παραμένουμε αισιόδοξοι πως θα ανατραπεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή».