Με αφορμή το περιστατικό που συνέβηκε στα καθίσματα του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου Λεμεσού, αν θέλουν να είναι και να φαίνονται σωστοί και τίμιοι, όσοι ασχολήθηκαν με το όλο θέμα, καλά κάνουν, ειδικά από πλευράς ΚΟΑ, να βγάλουν στη δημοσιότητα την εντολή που δόθηκε στην συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευής των καθισμάτων και βέβαια να συμπεριληφθεί και το τιμολόγιο, ώστε να μάθει ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια.
Σύμφωνα με μία έρευνα που έχουμε κάνει μιλώντας με προέδρους και άλλους παράγοντες που είχαν στο παρελθόν αλλάξει τα καθίσματα στα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες τους, μάθαμε ότι το κόστος κυμαίνεται από 12-15 ευρώ για το κάθε κάθισμα.
Ας ακολουθήσουν και στον ΚΟΑ την ίδια διαδικασία. Είναι αν θέλετε υποχρεωμένοι με τις εξελίξεις που συμβαίνουν να το κάνουν. Όχι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο να πείσουν όσους βλέπουν διαφορετικά το θέμα ώστε να αλλάξουν άποψη.
Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για ένα έργο τεράστιου κόστους που ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια και να πλησιάσει τα 40 με δημόσιο μάλιστα χρήμα.
Είναι αν θέλετε, σαν υποχρέωση να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα και να μην αφήσουν τις όποιες σκιές έχουν δημιουργηθεί και απόλυτα δικαιολογημένα.
Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γίνεται ήδη συζήτηση για το φλέγον αυτό το θέμα και λέγεται ότι πιθανόν το λάθος (βλέπε αδικαιολόγητο) να συνδέεται και με άλλα συμφέροντα αυτών που έχουν εμπλοκή.
Και επειδή γυναίκα του καίσαρα, πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια, ιδού ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουν από τον ΚΟΑ και την εταιρεία ανέγερσης και παράδοσης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λεμεσού.

Μιχάλης Παπαγεωργίου