Περιμένοντας την έκβαση της υπόθεσης με την ένσταση του κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ, στον Απόλλωνα συνεχίζεται η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ομόνοια.
Την ίδια στιγμή προχωρούν και οι μεταγραφικές διεργασίες, με το κεφάλαιο ενίσχυσης με ακραίο επιθετικό να απασχολεί τους ανθρώπους της Επιτροπής Προγραμματισμού και τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/12/foylaroyn-gia-to-ntermpi-fotos/

Θέλουν να κλείσει το συντομότερο το όλο θέμα και για τον λόγο αυτό οι επαφές με την μεριά των ποδοσφαιριστών που έχουν προκριθεί και βρίσκονται σε μια μικρή λίστα είναι καθημερινές.
Ο Τσόρνιγκερ θέλει ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν στον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Στην αρχή δεν έπαιζε με «καθαρούς» ακραίους και τώρα που το κάνει αυτό έχει απουσίες (βλέπε Πίττας, Αλμπάνης).
Αναγκαστικά χρησιμοποίησε τον Αλεσάμι στο τελευταίο παιχνίδι στην «Αρένα» και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται η ομάδα ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα ο κόουτς θέλει παίκτη που να κάνει την διαφορά… αλλιώς θα έγγραφε τον Γιώργο Ποντικό.

Χρίστος Χρίστου