Αν δεν μπορέσουν σήμερα να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ομόνοιας οι Παπουλής και Ατιέμγουεν των οποίων η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ (16:30 Primetel 1/Live balla.com.cy) τότε οι πράσινοι θα πάνε με δέκα απουσίες στο παιχνίδι.
Πέραν από τους δύο αμφίβολους, εκτός θα είναι οι τραυματίες Λανγκ και Χούμποτσαν (δύσκολα προλαβαίνουν), Σέχου, Ζαχαρίου, αλλά και ο… μόνιμος Κούσουλος. Εκτός είναι και ο Κίκο, ενώ στο Κόπα Άφρικα Βρίσκονται οι Ουζόχο και Μπασιρού (ο πρώτος επιστρέφει μιας και η Νιγηρία αποκλείστηκε).
Με τα δεδομένα αυτά οι επιλογές του Μπεργκ είναι αισθητά μειωμένες αλλά η Ομόνοια και πάλι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ καθώς είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της.
Αν δεν προλάβει κανείς από τους προαναφερθέντες τότε ο Νορβηγός προπονητής αναμένεται να παρατάξει μια 11άδα με Φαμπιάνο, Παναγιώτου, Γιούστε, Ψάλτη, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Τζιωνή, Λοίζου και δύο εκ των Κακουλλή, Τσέποβιτς και Ασάντε.

Χρίστος Χρίστου