Ο Κάιλ Λάριν σημείωσε ένα “χρυσό” γκολ για τον Καναδά απέναντι στις ΗΠΑ. Όχι μόνο έδωσε τη νίκη 2-0 στην πατρίδα του που τη φέρνει στο +4 στη βαθμολογία από τη 2η θέση για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της CONCACAF, έγινε και ο αρχισκόρερ της με 23 γκολ.

Ο επιθετικός της Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό και προσπέρασε τον Ντουέιν ντε Ροζάριο με τον οποίο “συγκατοικούσαν” στην κορυφή, αν και ο Λάριν έχει 36 παιχνίδια λιγότερα (45 έναντι 81). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αν δεν ήταν οι επεμβάσεις του Ματ Τέρνερ, ακόμα και δύο στην ίδια φάση στο 2ο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Ο Καναδάς κράτησε με άνεση το προβάδισμα, στις καθυστερήσεις έκανε το 2-0 με τον Σαμ Αντεκούγκμπε και έφτασε στην πρώτη νίκη απέναντι στους Αμερικανούς έπειτα από τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Μαζί με αυτήν, έκανε ακόμα πιο ισχυρές τις πιθανότητες παρουσίας στο Κατάρ, με το “εισιτήριο” να σφραγίζεται εκτός απροόπτου σε κάποιο από τα τρία παιχνίδια του Μαρτίου.