Η ΑΕΛ πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Άρη, με μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου όλα της πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει ο προπονητής της. Οι γαλαζοκίτρινοι χτύπησαν δις με Μαρόσα και Μιλιντσεάνου παίζοντας ιδανικά την αντεπίθεση και έχοντας και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με αποκορύφωμα το δοκάρι του πολύ καλού Έουλερ.
Στην επανάληψη χρειάστηκε ο Μέγιερι να… κατεβάσει τα ρολά και ο Ζντραβκόφσκι να ηγηθεί της αμυντικής προσπάθειας της ομάδας του. Ο Σκοπιανός ήταν παντού, με απίστευτα πνευμόνια, έπαιζε και για τον απών Μεντόγεβιτς. Από την άλλη ο Μέγιερι έδωσε ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ και η ΑΕΛ βρήκε ξανά την ηρεμία της.
Από το πρώτο ημίχρονο δύσκολα δεν θα βρεις διακριθέντα στην ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η υποχώρηση αλλά και η βιασύνη να βγει η ομάδα μπροστά την άφησε μεν σε δευτερεύοντα ρόλο στο παιχνίδι, αλλά με το τελικό σφύριγμα δεν την ένοιαξε καθόλου.
Με την νίκη αυτή η ΑΕΛ ανέβηκε στους 21 βαθμούς και βλέπει τις αποστάσεις να μειώνονται για την πρώτη εξάδα. Αυτό γεμίζει με αισιοδοξία την ομάδα ενόψει της συνέχειας ότι μπορεί να κάνει το… θαύμα και να προλάβει το πρώτο γκρουπ. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα, όμως όσο κερδίζει η ΑΕΛ δικαιούται να ελπίζει.
Μετά από καιρό πνέει άνεμος αισιοδοξίας στην ομάδα που δείχνει να συνέρχεται από το κακό της διάστημα. Η πίεση που δέχθηκε στην επανάληψη, ίσως να ήταν και λογική αφού το άγχος για την νίκη ήταν φανερό στην ομάδα και ήθελαν το τρίποντο πάση θυσία.

Αριστείδου Μιχαήλ