Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέγιαν κουλουσέφσκι βρίσκεται η Τότεναμ που τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.
Τα «σπιρούνια» τα έχουν βρει σε όλα με τη Γιουβέντους για το δανεισμό του Σουηδού μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 40 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι σε περίπτωση που η Τότεναμ προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ή ο παίκτης φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων.
Περίπου 5 εκατ. ευρώ θα κοστίσει ο δανεισμός του Κουλουσέφσκι, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Αταλάντα και «ανάγκασε» τη Γηραιά Κυρία να βγάλει από τα ταμεία της 35 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο του 2020.
Ωστόσο, στο Τορίνο δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στα «σπιρούνια» και την Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Σουηδός θα πετάξει για Λονδίνο απόψε για να περάσει τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.