Πανέτοιμη για το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy) είναι η Ομόνοια η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο την τρίτη σερί νίκη και δεύτερη για το πρωτάθλημα προκειμένου να κάνει το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) βήμα για μια θέση στην πρώτη 6άδα .
Για να υλοποιήσει τον σημερινό της στόχο η ομάδα του Μπέργκ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Προπονητής και ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά στις προπονήσεις προκειμένου να βελτιωθούν κάποιες αδυναμίες, ενώ εστίασαν και στα τρωτά και δυνατά σημεία του αντιπάλου.
Ο Νορβηγός προπονητής θα έχει στην διάθεση του τέσσερις επιπλέον επιλογές και αναφερόμαστε στους Κίκο και Παπουλή (ήταν απλά στο φύλλο αγώνος με την ΠΑΕΕΚ) αλλά και στους Μπασιρού και Ουζόχο που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα.
«Παίζεται» η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας την οποία διεκδικούν Ψάλτης και Κίκο, ενώ στην επίθεση αναμένεται να παίξουν δύο εκ των Παπουλή, Τσέποβιτς και Κακουλλή, με τους δύο πρώτους να φαντάζουν σαν οι επικρατέστεροι.
Οι υπόλοιποι οχτώ αναμένεται να είναι ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, οι Παναγιώτου και Γιουστε στο κέντρο της άμυνας, ο Λέζιακς δεξιά, οι Μιξ και Γκόμεθ στην μεσαία γραμμή και οι Μποτεάκ και Λοίζου στα άκρα της επίθεσης.