Ο Χέρβιν Ονγκέντα είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Απόλλωνα. Πρόκειται για 26χρονο (24 Ιουνίου 1995) Γάλλο με Βελγική υπηκοότητα ο οποίος αγωνιζόταν στην Μποτσάνι Ρουμανίας και μπορεί να παίξει και στο αριστερό και στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής.
Εδώ και μερικές μέρες η επιτροπή προγραμματισμού των γαλάζιων είναι σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.
Το ήξεραν εκ των προτέρων ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση αλλά είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να γίνει και μια οικονομική υπέρβαση για να τον πείσουν. Η αξία του κυμαίνεται κοντά στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ με την Μποτσάνι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Παρί Σεν Ζερμέν φτάνοντας μέχρι και την ανδρική ομάδα. Έπαιξε και στην Μπαστιά με την μορφή δανεισμού, ενώ η Ολλανδική Τσβόλε τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2017. Αγωνίστηκε επίσης στην Μούρθια και στην Κίεβο Βερόνα προτού καταλήξει στην Ρουμανία με ελευθέρα μεταγραφή στην Μποτσάνι τον Σεπτέμβριο του 2020.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ