Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες, είναι ο Άρης, στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ. Οι «πράσινοι» του Λιάσου Λουκά μετά και την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ θα ψάξουν την νίκη πάνω στην ΑΕΛ για να παραμείνει η ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας. Ο Άρης μετά και τα νέα δεδομένα στην βαθμολογία, βλέπει ίσως μια χρυσή ευκαιρία για τον ίδιο να κάνει κάτι πολύ σπουδαίο φέτος.
Αγωνιστικά υπάρχουν επιστροφές, καθώς ο Κβασούκ εξέτισε την τιμωρία του ενώ επανήλθαν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Ντελμίρο και Μουσούντα. Μοναδικός εκπρόσωπος πλέον της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ο Γιάνγκο, ο οποίος αγωνίζεται το βράδυ του Σαββάτου με την Εθνική του ομάδα. Εκτός πλέον είναι και ο Ραντούτ που διαγράφηκε για να εγγραφεί ο Εουχέν Γιαμπλόσκι, ο οποίος αποτελεί και αυτός καινούργια επιλογή για τον προπονητή του.
Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, τόσο αυξάνονται και οι ποδοσφαιριστές που πλησιάζουν στο όριο καρτών, αυτήν την εβδομάδα έξι πράσινοι παίκτες βρίσκονται στο όριο οι Σπόλιαριτς (5), Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Καζού, Σίλντενφελντ και Ρονγκάλια.

Αριστείδου Μιχαήλ