Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του, από το πρωί της Πέμπτης.
Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής με άδεια των «μαυροπρασίνων» πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από την ιατρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αφού στο μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός, υπέγραψαν την σχετική συμφωνία για παραχώρηση με υποσχετική.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αφού πήρε τις εξασφαλίσεις που ήθελε από το ΑΠΟΕΛ, έβαλε υπογραφή και το ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, θα υλοποιήσει τους όρους της συμφωνίας αφού όμως προηγουμένως, περάσει τις ιατρικές εξετάσεις ο Σαρφό.
Από την στιγμή που θα είναι καθαρή η ιατρική εξέταση, τότε ολοκληρώνεται η συμφωνία των δύο πλευρών και ο Γκανέζος θα ανήκει στους «γαλαζοκίτρινους».
Εννοείται, ότι ο Σαρφό συμφώνησε για τη δική του αποζημίωση από το ΑΠΟΕΛ μέχρι και το τέλος Μαΐου 2022.
Θα πάρει ασφαλώς καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με τις 10 χιλιάδες ευρώ το μήνα που είχε με τον Ολυμπιακό αλλά δεν ξεφεύγει ο μισθός του από τα λογικά πλαίσια που είναι οι μισθοί στο ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα όπως έχει διαρρεύσει η πλευρά του Γκανέζου παίκτη η συμφωνία του είναι γύρω στις 17 χιλιάδες ευρώ το μήνα!

https://balla.com.cy/2022/01/27/exelixi-anakoinose-ti-symfonia-me-to-apoel-o-sarfo/