Διευκρινίζει για το «διαζύγιο» με Κατσαρό! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
ΕΡΜΗΣ

Διευκρινίζει για το «διαζύγιο» με Κατσαρό! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Διευκρινιστική ενημέρωση από τον Ερμή, σχετικά με το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Κατσαρό.
Αναλυτικά:
«Για όσους δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να γνωρίζουν και πάντα «περνούν» προς τα έξω
τον ευθύ και χειμαρρώδη χαρακτήρα του προέδρου μας ,ο πρόεδρος μας πολλές φορές έχει δώσει ο ίδιος ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν στόχους για τη δουλειά τους και για την ζωή τους (γιατί πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ).
Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Ελλαδίτη Προπονητή κ. Γιάννη Κατσαρού .
Μετά την λύση της Συνεργασίας με τον κ. Ανδρονίκου ο πρόεδρος μας έδωσε απλόχερα την ευκαιρία στον κ. Γιάννη Κατσαρό να προσπαθήσει να δείξει τις γνώσεις του και τις ικανότητες του ως πρώτος προπονητής.
Τους 4 αυτούς μήνες ο κ. Γιάννης Κατσαρός δούλεψε σκληρά και με επαγγελματισμό και έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα που χρειαζόταν η ομάδα αρχικά, όμως με την πάροδο του χρόνου λόγω της μεγάλης πίεσης (που δημιουργήθηκε από την υψηλή ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας, όπως και από το ειδικό βάρος της ιστορίας και της φανέλας του Ερμή μας) ήρθε η φθορά με αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα σε κρίσιμα ματς.
Έπρεπε λοιπόν να αλλάξει κάτι για το καλό της ομάδας. Έτσι σε χθεσινοβραδινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου μας και του κ. Γιάννη Κατσαρού αποφασίσθηκε η λύση της εν λόγω συνεργασίας.
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας ο κ. Κατσαρός μας μεταβίβασε τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο μας για την ευκαιρία που του δόθηκε.
Ο κ. Κατσαρός έφυγε σαν ένας καλός φίλος από την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες.
Εις το επανιδήείν.
Από αύριο ξεκινάει μια νέα ημέρα για την ομάδα μας με την έλευση του νέου μας Προπονητή.
Η επιτυχία του και η άνοδος της ομάδας μας είναι μονόδρομος και θα στηριχθεί καθημερινά από όλους μας 100%
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ❤❤🖤🖤👌👌⚽️⚽️⚽️⚽️».

Related posts