Στην ΑΕΛ δεν υπάρχει θέμα Σάββα Παντελίδη, με τον Ελλαδίτη προπονητή να συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του. Από πηγές κοντά στην επίσημη ΑΕΛ, μάθαμε ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν έχει καμία πρόθεση, στο παρών στάδιο, για να αλλάξει τον προπονητή της ομάδας και η συνεργασία θα συνεχιστεί, διαψεύδοντας τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου από τον Απόλλωνα, έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Αυτός όμως αργεί ακόμα αφού είναι προγραμματισμένος μέσα στον Μάρτιο. Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, που ακολουθεί την Δευτέρα και εκεί επικεντρώνεται, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις νίκες στο πρωτάθλημα, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για διάκριση.
Ο προπονητής της ΑΕΛ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να φτάσει η ομάδα του στην νίκη και για γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει το επιθετικό της πρόσωπο. Οι μεταγραφές Ιανουαρίου αφορούσαν το επιθετικό κυρίως κομμάτι και περιμένουν δουν βελτίωση άμεσα. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα και θέλοντας και μη, είναι αναγκασμένη να κερδίσει αλλιώς η χρόνια κλείνει μια και καλή μέσω πρωταθλήματος.

Αριστείδου Μιχαήλ