Όλα τα σενάρια των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον διαδέχεται.
Απλά, απομένει το τυπικό μέρος που είναι η επίσημη λύση της συνεργασίας με το Νίκκι, ο οποίος όμως παραμένει σκληρός διαπραγματευτής, αφού στέκεται πάνω στο συμβόλαιο του διεκδικώντας μάλιστα, όλα τα χρήματα της σεζόν 2022-23 συν όλους τους φετινούς μισθούς, αλλά η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» προσπαθεί να ενισχύσει τη θέση της για να μην καταβάλει μία τόσο μεγάλη αποζημίωση.


Για να καταλάβει κάποιος, ο Παπαβασιλείου διεκδικεί περίπου 100 χιλιάδες ευρώ συνολικά, χρήματα που ασφαλώς και δεν θέλει με τίποτε να καταβάλει η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχει συμφωνήσει σε όλα για να είναι στην ομάδα τόσο φέτος όσο και για τη σεζόν 2022-23.
Θα είναι στον πάγκο μάλιστα στον αγώνα με τον Ονήσιλο την Παρασκευή το βράδυ στο «Αμμόχωστος».
Ήδη ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που πλέον θα προπονούνται με τον «Πούρσα» ο οποίος φιλοδοξεί να ανεβάσει την ομάδα στην α’ κατηγορία. Ο Πουρσαϊτίδης θα πάρει μαζί του και τους δικού του συνεργάτες, τον βοηθό του Χριστόδουλο Χριστοδούλου και τον γυμναστή Αλέξη Περικλέους.