ΛΟΥΚΑΣ ΦΑΝΙΕΡΟΣ: «Είναι έγκλημα;»
Α' Κατηγορία

ΛΟΥΚΑΣ ΦΑΝΙΕΡΟΣ: «Είναι έγκλημα;»

Ανακοίνωση – Προσωπικές Δηλώσεις του Προέδρου του Ερμή, κ. Λούκα Χαραλάμπους Φανιέρου στην επίσημη σελίδα της ομάδας (26.1.2022):
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι η ομάδα μας εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού για τον αγώνα μας Κυπέλλου της 19.1.2022 με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Από την πλευρά μου ως Πρόεδρος του Σωματείου ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ έχω να τοποθετηθώ σαφέστατα για τα εξής:
Όπως γνωρίζετε (υπάρχουν και τα σχετικά τεκμήρια) τον τελευταίο ενάμιση μήνα η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε από πολλά κρούσματα κωρονοϊού.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα ματς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος να μην μπορεί το Προπονητικό μας Team να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα.
Επίσης λόγω του ότι ο κύριος και μοναδικός μας στόχος είναι Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α’ κατηγορία αποφασίσαμε στο ματς Κυπέλλου με το Παραλίμνι (στον επαναληπτικό) να χρησιμοποιήσουμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους παίκτες που δεν έχουν γενικά πολύ χρόνο συμμετοχής ,για να προστατευτούν οι υπόλοιποι για τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος που έχουμε από εδώ και πέρα.
Είναι έγκλημα λοιπόν η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών σε επίσημα ματς;
Εάν είναι τότε πρέπει η Αρμόδια Αρχή να μας ενημερώνει επισημά για να μην τους χρησιμοποιούμε.
Είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο ως οικογένεια, έχουμε επενδύσει ως τώρα μεγάλα ποσά για την ομάδα μας και το άθλημα γενικότερα.
Σεβόμαστε μεν τους αρμόδιους φορείς, δεν ανεχόμαστε όμως να «σπιλώνουν» το όνομα της ομάδας μας με το παραμικρό.
Για αυτό επιφυλασσόμαστε από εδώ και πέρα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Με εκτίμηση
Για τον Ερμή Αραδίππου
Λούκας Χαραλάμπους Φανιέρος
Πρόεδρος Δ.Σ».

Related posts