«Έκλαιγα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα…»
ΔΙΕΘΝΗ

«Έκλαιγα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Νεϊμάρ στο πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ του «Neymar: The Perfect Chaos», που κυκλοφόρησε στο Netflix, μίλησε για την περίοδο προσαρμογής στην Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας πως είχε χάσει τον εαυτό του και τον βοήθησε ο Λιονέλ Μέσι.
Εκτός από τα πολλά χρόνια που συνδέουν σε επαγγελματικό επίπεδο τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα (2013/17) και από το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι δύο τους είναι και πολύ καλοί φίλοι
Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σταρ στο πρώτο επεισόδιο που κυκλοφόρησε στο Netflix από το ντοκιμαντέρ του «Neymar: The Perfect Chaos», αναφέρθηκε στον Αργεντινό, αποκαλύπτοντας πως η βοήθειά του το πρώτο διάστημα που έφτασε στην Μπαρτσελόνα ήταν καθοριστική.
Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ εξομολογήθηκε ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή, σε βαθμό που ένιωθε πως έχανε τον εαυτό του. Όλα όμως άλλαξαν, όταν του μίλησε και τον συμβούλευσε ο Μέσι.
«Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα ένιωθα μεγάλη πίεση. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Έκλαιγα στα αποδυτήρια και εκείνη τη στιγμή μου μίλησε ο Μέσι. Άλλαξε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related posts