Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε δήμους των βορείων και ανατολικών προαστίων – Κάτοικος του Αμαρουσίου ζήτησε εκχιονιστικό από τον δήμο και του είπαν ότι είναι αργία – Τι υποστηρίζουν υπεύθυνοι των δήμων – Κόντρα του δήμου Χαλανδρίου με την Περιφέρεια Αττικής.
Για τρίτο 24ωρο «βυθισμένοι» στο χιόνι μένουν πολλοί δήμοι αλλά και γειτονιές της Αττικής κυρίως στα βόρεια αλλά και τα ανατολικά προάστια.
Ο παγετός ήδη έχει μετατρέψει πολλούς δρόμους σε παγοδρόμια ενώ σε πολλές περιπτώσεις τόσο τα ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται από τα δέντρα αποτελούν «απειλή» για όσους προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα αυτοκίνητά τους μέσα από το χιόνι αλλά και να καθαρίσουν τις εισόδους και τα γκαράζ των σπιτιών τους από το χιόνι.
Μάλιστα σε πολλούς δήμους οι υπηρεσίες τους δεν έχουν μεριμνήσει ούτε για το ρίξιμο αλατιού σε δρόμους αλλά και στα πεζοδρόμια. Η βασική αιτία έχει να κάνει τόσο με τον κακό σχεδιασμό και προετοιμασία για την κακοκαιρία από πολλούς δημούς, όσο και από το γεγονός ότι πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω αυτοκινήτων που οι οδηγοί τους τα έχουν εγκαταλείψει.
Κάπως έτσι, αύριο θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για χιλιάδες κατοίκους της Αττικής, καθώς θα κληθούν να πάνε κανονικά στις εργασίες τους, με τους δρόμους να είναι παγοδρόμια, τα αυτοκίνητά τους εγκλωβισμένα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να μην μπορούν να περάσουν από πολλούς δρόμους στις συνοικίες της Αθήνας.